We helpen onderwijsprofessionals met:

20140814 onderwijswiel
googleuniversal

Blogartikel: Google Analytics wordt Universal Analytics

Google Analytics – de gratis dienst van Google om statistieken van een website te  verzamelen en gedetailleerd weer te geven – zal in haar huidige vorm ophouden te bestaan. Hiervoor in de plaats komt Universal Analytics.

Lees verder op onze blog
IMG_6694.jpg

Uw aanspreekpunt voor onderwijsprojecten

Anita van Hezik is kennishouder op het gebied van onderwijsoplossingen online. Heeft u vragen of interesse in een vrijblijvende kennismaking, dan kunt u zich wenden tot Anita. Zij staat graag voor u klaar.

Neem contact op met Anita van Hezik

Dit zeggen onze klanten

Het Augustinianum - Gertie van der Zanden

"Wij hebben destijds voor Insiders gekozen vanwege hun duidelijke visie en heldere presentaties. We hadden zelf natuurlijk al de nodige websites van scholen bekeken, dus we wisten dat er best veel mogelijk was. Insiders heeft ons echter aan de hand genomen en door uitleg en presentaties laten zien dat lang niet alles bij onze missie en visie paste. Samen hebben we toen een weloverwogen keus kunnen maken. De samenwerking bevalt prima. Zeer fijn dat er meteen wordt gereageerd als we met vragen zitten. Ook de kwartaalmeetings bevallen goed. Je hebt dan de kans naar elkaar uit te spreken waar de plus- en eventuele minpunten zitten, hoewel ik ervaar dat dat ook heel goed tussentijds kan."

Onderwijscases