We helpen overheidsprofessionals met:

20140703 wiel-01
data 01

Blogartikel open data: de stand van zaken

Onder open data verstaan we vrij te gebruiken data van (semi-) overheden en het bedrijfsleven. Deze data moet tenminste vindbaar of opvraagbaar zijn en moet vrij te gebruiken, hergebruiken en te distribueren zijn. Tim Berners-Lee, een van de godfathers van het internet, bedacht een vijfsterrenprincipe om de mate van openheid van data te duiden. 

Lees verder op onze blog
IMG 4426b

Uw aanspreekpunt voor overheidsprojecten

Servia van de Laak is de overheidsspecialist van Insiders. Zij staat u graag te woord over uw mogelijkheden op online gebied.

Neem contact op met Servia van de Laak

Dit zeggen onze klanten

Gemeente Valkenswaard - Judith Goossens

"Insiders heeft zijn naam waargemaakt. In de gemeente Valkenswaard hebben jullie vanuit onze organisatie geholpen een realistische visie op Online Communicatie neer te zetten en uit te rollen in een businesscase Toptaken en een profiel voor een online kanaalmanager. Doordat jullie aansloten op wat wij denken, willen en kunnen zijn wij nu in staat het stokje over te nemen en te implementeren. Wij hebben beelden bij de visie en voeling met de producten. Dank zij de deskundigheid en de bescheiden manier van leiden van Koen Suilen is dit resultaat bereikt. Daarmee doet Insiders recht aan zijn naam: Insiders was onze meedenkende partner."

Overheidscases