We helpen toerismeprofessionals

toerismewiel 02-01
kaart-poi-500x500.png

Citynavigator: internettoolbox voor toerisme

Citynavigator is een kant-en-klare open source internettoolbox voor het toerisme ontwikkeld door Insiders. Wij helpen en ontzorgen toerismeprofessionals: van online strategie, design, web, social media en online marketing. We zetten al onze internetkennis en tools in voor meer bezoekers, langere verblijven en meer bestedingen.

Lees alles over Citynavigator
ndtrc-database-koppeling

Koppeling toeristische website met de NDTRC

De Nationale Databank voor Toerisme, Recreatie en Cultuur (NDTRC) is door VVV Nederland ontwikkeld om de informatievoorziening vanuit het netwerk van VVV-organisaties verder te verbeteren.  De NDTRC database is een virtuele opslagplaats voor toeristische, recreatieve en culturele data in Nederland. 

Meer weten over de NDTRC?
GPS detectie en in de buurt

Blogartikel: GPS detectie en “In de buurt”

Hoe waardevol is het tonen van relevante locatiegebonden content aan de bezoeker van de website? Wij denken: heel waardevol! Op basis van de exacte locatie van de gebruiker kunnen we interessante hotspots, tips en content tonen.

Lees verder op onze blog
IMG_6694.jpg

Uw aanspreekpunt voor toerismeprojecten

Voor al uw vragen en wensen op het gebied van toerisme en destinatiemarketing kunt u terecht bij Anita van Hezik. Zij staat graag voor u klaar.

Neem contact op met Anita van Hezik

Dit zeggen onze klanten

Toerisme Utrecht - Laura Arends

"Toerisme Utrecht is aangesloten op Utrecht Your Way, een platform voor de gehele provincie Utrecht die wordt beheerd en onderhouden door de Provincie zelf. Wij mogen hier gebruik van maken en helpen het platform zich verder te ontwikkelen. Insiders is gekozen door de Provincie Utrecht om dit platform naar een hoger plan te tillen en ik moet zeggen dat dit ze goed is gelukt. In het begin kwamen er nog wat skeletten uit de kast, maar dit werd al gauw goed opgepakt en er is hard gewerkt om alle partners van dit platform te leren kennen en te voldoen aan hun wensen en behoeften.

Ik merk dat we steeds beter op elkaar ingespeeld raken en we zo tot prachtige nieuwe projecten en ideeën komen. Daarnaast is het erg fijn dat er 1 contactpersoon is die je altijd kunt bellen met vragen en opmerkingen. Hierop wordt snel doorgepakt en de communicatielijnen zijn erg helder en snel. Ik ervaar Insiders als een fijne partner om mee te werken. Ze staan voor je klaar, denken met je mee en hebben een geweldig creatief en technisch team."

Eindhoven365 - Peter Kentie

"Het was een feest om met jullie te werken!
Je hebt in mij een ambassadeur voor Insiders erbij."

Toeristische cases