FULLSERVICE INTERNETBUREAU UIT 'S-HERTOGENBOSCH, SINDS 1999

INSIDERS | INTERNETHELPERS VOOR PROFESSIONALS

Insiders is een persoonlijk full service internetbureau, gevestigd in Den Bosch. Ruim 20 internethelpers werken dagelijks aan de interactieve oplossingen van morgen. Als fullservice internetbureau beschikken wij over de technische en creatieve kennis om uw visie te vertalen van droom naar werkelijkheid. Wij zijn daarom geen team van technici, maar een team van mensen die net als u maar één ambitie hebben: samen het allerbeste uit het internet halen.

Cultuur

Wij kennen vele waarden, maar rekenen er slechts enkele tot onze kern:

Team Insiders

iedereen management consultancy projectmanagement concept & creatie development
 • bekijk profiel
  Servia van de Laak Algemeen directeur
  Servia van de Laak

  servia@insiders.nl
 • bekijk profiel
  JP van der Heijden Financiën
  JP van der Heijden

  jp@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Jaimy Carpaij SEO/SEA
  Jaimy Carpaij

  Middels zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-adverteren (SEA) help ik de online zichtbaarheid en vindbaarheid van websites te vergroten. Met de diversiteit van hands-on ondersteuning, consultancyprojecten en workshops haal ik bijzonder veel plezier uit de behaalde resultaten en het enthousiasme waarmee deze worden ontvangen.

  jaimy@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Ruben Haverkamp Accountmanager
  Ruben Haverkamp

  Als internet projectleider ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten binnen Insiders. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het afleveren van projecten binnen budget, kwalitatief goed en met een tevreden klant.

  ruben@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Pim Stoel Productowner
  Pim Stoel

  In mijn rol als projectmanager werk ik iedere dag aan de realisatie van diverse internetprojecten. Mijn doel is om projecten succesvol af te ronden, door goed samen te werken met de opdrachtgever. 

  pim@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Tamara Savelkoels Traffic- en projectmanager
  Tamara Savelkoels

  Grote kans dat je mij aan de telefoon krijgt als je naar Insiders belt. Als traffic- en projectmanager coordineer ik zowel interne als externe projecten. Daarnaast kunnen mijn collega’s rekenen op een lach en ondersteuning waar ze dat nodig hebben.

  tamara@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Pascal Vleugels Art director
  Pascal Vleugels

  pascal@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Danny van Wijk Backend developer
  Danny van Wijk

  danny@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Andrea Dekker Frontend developer
  Andrea Dekker

  Als enige vrouw binnen het developmentteam eigenlijk gewoon “one of the guys”. Ik ben front-end developer en zorg er voor dat de mooie creaties van onze ontwerpers worden omgevormd tot websites die in alle browsers goed werken. Daarnaast heb ik een zwak voor web-toegankelijkheid en draag ik er zorg voor dat onze Drempelvrije websites ieder jaar worden getoetst en blijven voldoen aan de eisen van het waarmerk.

  andrea@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Martijn Heemels Systeembeheerder
  Martijn Heemels

  Als systeembeheerder draag ik zorg voor een veilige en stabiele hosting voor websites. Dat betekent een constante zoektocht naar betere technieken en werkwijzen en daar geniet ik van. Dat er af en toe nachtwerk nodig is neem ik op de koop toe. Daarnaast probeer ik voor mijn collega’s de kantooromgeving zo efficiënt mogelijk te maken.

  martijn@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Nieuwe collega?
  Nieuwe collega?

  Word jij onze nieuwe Insider?

  Bekijk de vacatures
 • bekijk profiel
  Anita van Hezik Managing director
  Anita van Hezik

  Als internetspecialist ben ik dagelijks bezig met het vertalen van online business doelstellingen in concrete internetoplossingen. In mijn rol als operations manager werk ik iedere dag met veel passie en plezier samen met de opdrachtgever en het team van Insiders aan de realisatie van diverse internetprojecten. Veelal projecten met focus op de Leisure markt in de breedste zin van het woord. 

  anita@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Mark Visser Allround developer
  Mark Visser

  Als (allround) developer hoef ik me nooit te vervelen. Dagelijks ben ik bezig met varierende werkzaamheden. De ene dag mag ik een technisch ontwerp opzetten om me daarna volledig te storten in het technisch ontwikkelen van een nieuwe module waana ik de volgende dag de styling van deze module neer kan zetten.

  mark@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Auke Buma Accountmanager
  Auke Buma

  auke@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Hendrik Wismans Frontend developer
  Hendrik Wismans

  Als frontend developer ben ik de schakel van design naar techniek. Ik vertaal de vormgeving naar een perfect werkende site voor de klant. Elke pixel moet op zowel mobiel, tablet als desktop op de juiste plek komen.

  hendrik@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Dennis Bijsterveld Backend developer
  Dennis Bijsterveld

  Als backend developer bij insiders hou ik me bezig met complexe technische vraagstukken en het gebruik maken van de nieuwste technieken. Mijn drive is het waarborgen van kwaliteit. Ik vind werken in een goed, leuk en kundig team essentieel. Tevens kun je me vaak vinden bij diverse meetups en conferenties. Tafelvoetbal is voor mij meer dan een hobby!

  dennis@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Wesley Lether Allround developer
  Wesley Lether

  Als allround developer programmeer ik met veel plezier, zowel backend als frontend en ondersteun ik het systeembeheer binnen Insiders. Ik houd me dagelijks bezig met bijvoorbeeld nieuwe modules bedenken en uitwerken of een website maken met leuke motionelementen. Als positieve optimist vind ik het enorm belangrijk dat er een fijne en vrolijke sfeer hangt binnen Insiders, dus op zijn tijd een grapje (en een potje tafelvoetbal) hoort er zeker bij!

  wesley@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Sven van der Veldt Allround developer
  Sven van der Veldt

  Als allround-developer hou ik me bezig met de technische werking en zorg ik dat de website eruitziet volgens design. Voor mij ideaal want ik kan lekker programmeren terwijl ik direct een concreet resultaat zie.

  sven@insiders.nl
 • bekijk profiel
  Noud Kops UX-designer
  Noud Kops

  noud@insiders.nl