Hier zijn we goed in: destinatie-management

Insiders is de specialist op het gebied van destinatie-management. Wij hebben jarenlange ervaring met het realiseren van inspiratieplatformen voor de toeristische markt. Dit doen we nog steeds met aandacht en passie vanuit onze overtuiging: iedere bestemming verdient het om ontdekt te worden. 

Maar deze ontdekkingsreis begint en eindigt niet online. Door de unieke identiteit van een bestemming als uitgangspunt te nemen, voegen wij waarde toe aan elke stap in de beleving van bezoekers en bewoners: van een online advertentie tot een fijne plek in de publieke ruimte.

We kunnen je helpen met:

  • Placebranding/merkcreatie
  • (Online) Destinatie-marketing
  • Destinatie-management
  • Placemaking
  • Toeristische websites
  • Toeristische databases
  • Online campagnes
  • Content creatie

Online strategie, verhaallijnen, websites en databases: we hebben de kennis en tools in huis voor perfecte city- en regiomarketing

De ideale klantreis voor de bezoeker van jouw bestemming - Van middelen naar touchpoints

De ideale klantreis zorgt ervoor dat je als bestemming een ultieme ervaring kunt bieden. Inspireer je potentiële gasten, verleid ze tot een bezoek en maak waar wat je belooft! Zorg ervoor dat je merk staat als een huis en laat dat doorsijpelen in alles wat je doet. Wij helpen je met het organiseren van alle benodigde touchpoints. Zowel online als offline.

 

Hier kunnen we je mee helpen - The next step in citymarketing: destinatie-management

Placebranding/ merkcreatie

Ontdek het DNA van jouw bestemming.
Koppel je DNA dat aan kernwaarden, verhalen en verhaallijnen. Bepaal je meerjarige merkstrategie en ontwikkel een "on-brand" huisstijl inclusief beeldentaal en een groot scala aan marketingmiddelen.

(Online) Destinatie-marketing

De juiste bezoekers op het juiste moment verwelkomen op jouw bestemming.
Laat ze zo lang mogelijk verblijven en zoveel mogelijk besteden. Door middel van ons technische platform Citynavigator kunnen we voorzien in alle mogelijke online touchpoints in de customer journey.

Placemaking

Zorg voor "on brand" herkenning "op locatie".
Creëer fijne plekken in de publieke ruimte waar bewoners en bezoekers zich thuis voelen. Uiteraard passend binnen je merkstrategie en en placebrand.

Brabant Visit Brabant toerisme

Destinatie-management

Organiseer bezoekersstromen voor maximale effectiviteit.
Gebruik data en inzichten om jouw destinatie slimmer, duurzamer, veiliger en aantrekkelijker te maken voor bezoekers en bewoners. Samen bepalen we doelstellingen, formuleren we KPI's en gaan we samen aan de slag om jouw doelen te behalen.

Toeristische websites

Maak van je website een toeristisch inspiratieportaal.
Bied jouw bezoeker de juiste informatie in iedere fase van de ‘customer journey’. Van de oriëntatiefase, het plannen van een bezoek tot het delen van de ervaringen. Hiervoor gebruiken we onze online toolbox Citynavigator. Meer dan 100 destinaties hebben al een toeristische website op basis van Citynavigator.

Lees meer over toeristische websites

Toeristische database

Verzamel en distribueer al jouw toerische data.
Het Citynavigator Open Data Platform (ODP) is een intelligente contenthub met de grootste verzameling van toeristische data in Nederland. Deel data met partners en maak slimme combinaties in de regio. Er zijn al meer dan 40 ODP's in Nederland.

Lees meer over toeristische databases
Insiders team meeting, internethelper voor professionals

Online campagnes

(Her)activeer bezoekers via doelgerichte targeting.
Meer bezoekers, bekendheid of likes? Met online campagnes geef je je online inspanningen een powerboost. Met een flinke dosis creativiteit maken we mooie activatiecampagnes die jouw merk en de doelgroep centraal hebben staan. 

Lees meer over online campagnes

Contentcreatie

Content=king.
Onze eigen redacteuren, bloggers en vloggers kunnen je helpen met hoogwaardige "on-brand" content. Of het nu gaat om "top 10 lijstjes", goede fotografie of een verzameling blogs, alles is mogelijk. Met een team van meer dan 40 content professionals laten we jouw bestemming shinen. Ook het (her)schrijven van webteksten en SEO-optimalisatie behoren tot de mogelijkheden.