Scroll naar de top van de pagina

Reizen opent deuren naar de wereld, maar Den Bosch heeft voor altijd een speciale plek in mijn hart veroverd. Ik struin graag door de mooie straatjes langs de verborgen plekjes van Den Bosch. Kleine verborgen straatjes vanaf de markt zoals de Snellestraat en de Ridderstraat. In deze straatjes word je verrast door leuke eettentjes en winkeltjes. Ik raad mensen, als ze voor het eerst naar Den Bosch gaan, ook altijd aan om daar lekker te gaan struinen. En als ze voor een tweede keer gaan ook trouwens! Ondanks dat ik veel landen van de wereld heb gezien, hoeft het voor mij dus zeker niet altijd ver weg te zijn. Ook dichtbij huis zijn zoveel mooie plekjes te ontdekken. Niet alleen Den Bosch is zo’n fijne plek. Ook vele andere steden en streken waar we voor mogen werken worden veel bezocht. Niet alleen tijdens mijn werk, ook buiten Insiders trek ik er graag op uit en ga ik op ontdekking naar nieuwe plekjes.

Anita van Hezik

Mijn vrije tijd naast Insiders besteed ik graag met mijn gezin, familie en vriendinnen. Die momenten zijn me enorm dierbaar. Ik start het liefst mijn dag met een cappuccino in de tuin. Opladen doe ik graag door te wandelen of sporten in de natuur. Je vindt mij met regelmaat langs de Waal en Uiterwaarden voor een wandeling of ik sport met mijn bootcampclub in Rossum. En als ik echt wil ontspannen, is een dagje sauna fijn tijdverdrijf. Op zonnige dagen vind je me vaak op een terrasje, kletsend met vriendinnen en genietend van de zon, het liefst op een rustig plekje aan het water. Daar mogen natuurlijk de gin tonics, wijntjes of speciaal biertjes niet bij ontbreken. Lekker borrelen; ik hou er van!

Heb je een vraag aan Anita? 

Bel: +31 73 684 15 90

Geen dag is hetzelfde, vooral niet in mijn functie als eindverantwoordelijke bij Insiders.

Mijn culinaire hart gaat sneller kloppen van plekken als Gusto, dé Italiaanse lunchroom en trattoria in Den Bosch (waar je zeker geweest moet zijn als je in Den Bosch bent). Maar ook EetbarDit of NomNom zijn favorieten. Op zonnige dagen vind je me daar vaak op een terrasje, genietend van een lekker wijntje en de zon. Café Herman, een restaurant in een voormalige watertoren met een ruim terras en restaurant Bolwerk, idyllisch gelegen aan de rand van de stad bij de schitterende Dommel, verdienen ook een speciale vermelding. Stel je voor: met je voeten in het water, een glas wijn in de hand, genietend van de zon en kijkend naar de voorbijvarende bootjes. Pure magie.

Mijn rol binnen Insiders:

Ik ben meer dan 15 jaar in dienst en heb verschillende functies en taken gehad binnen Insiders. Ik houd mij als eindverantwoordelijke bezig met allerlei projecten die mij zeer aan het hart liggen. Ik kom uit een echt ondernemersgezin en weet daarom als geen ander hoe belangrijk vasthoudendheid is en steek graag mijn handen uit de mouwen. Die ondernemersgeest, gecombineerd met mijn ervaring, betekent dat ik echt weet van aanpakken. Ik geniet van mooie plekjes en hou ervan als het plaatje klopt. Elke dag zet ik mij in met dezelfde passie.

Mijn top 3 travel tips