Scroll naar de top van de pagina

Reizen staat voor mij gelijk aan vrijheid. Vrijheid om even afstand te nemen van alles wat moet in het dagelijks leven. Het gevoel dat je krijgt als je een plek voor het eerst ziet, de nieuwe omgeving in je opneemt en kennismaakt met onbekende gebruiken van locals. Dat is eigenlijk met geen pen te beschrijven. En toch schrijf ik er dagelijks over in mijn rollen als content creator bij Insiders en hoofdredacteur Web & Social bij Honeyguide.

Anne-Floor van Nunen

Mijn liefde voor reizen is grenzeloos. Ik ga dus net zo graag binnen Nederland op pad als daarbuiten. Juist dichtbij is zoveel moois en leuks te ontdekken! In mijn eigen woonplaats Breda verveel ik me nooit. Of ik nu met vriendinnen afspreek bij Koffiebar Sowieso, of met mijn vriend ga lunchen bij PuiCk. Ik vermaak me altijd in mijn stad. Maar als ik écht moet kiezen, dan trek ik er het liefst op uit in een mooi natuurgebied. Van uitwaaien op het strand laad ik helemaal op.

Contact opnemen met Anne-Floor?

Bel: +31 73 684 15 90 
 

Mijn liefde voor reizen is grenzeloos. Ook dichtbij is zoveel moois te ontdekken.

Als ik op pad ga, dan maak ik geen strakke planning. Ik struin liever rond en kijk wat er op mijn pad komt. Daardoor ontdek ik de mooiste plekjes. Bijvoorbeeld een toffe lunchtent, waar je heerlijk lokaal kunt eten. Dat rondstruinen past wel bij de vrijheid die ik zo graag ervaar tijdens het reizen. Dit gevoel kwam goed naar boven toen ik voor Honeyguide naar het Buitenhotel Terra Wolde in Zeewolde mocht. Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten; de provincie Flevoland was helemaal nieuw voor me. Wat werd ik verrast door de prachtige omgeving! Het hotel was volledig omringd door bos en water. Ik stapte vanaf het hotelterrein zo met mijn SUP het water op. Een heerlijk vrij gevoel.

Van mijn passies mijn beroep gemaakt

De energie die ik krijg van het ontdekken van nieuwe plekken, was voor mij dé reden om in de toeristische sector aan de slag te gaan. Ik volgde een studie toeristische marketing en communicatie en had daarna verschillende banen. Die waren óf gericht op toerisme, óf op online marketing. Nergens vond ik een baan waarbij ik mijn passie voor toerisme, schrijven, fotografie en online marketing kon combineren. Totdat de dubbelrol van content creator bij Insiders en hoofdredacteur Web en Social bij Honeyguide op mijn pad kwam. Het was alsof alles op zijn plek viel. Ik ben nog elke dag blij dat ik mijn kennis en skills kan inzetten om mensen te inspireren duurzaam te reizen. Wanneer ik hoor dat iemand een bijzonder plekje heeft bezocht dankzij onze tips, kan mijn werkdag niet meer stuk!

Mijn top 3 travel tips