Scroll naar de top van de pagina

Muziek is mijn passie. Elke dag omring ik mezelf met de betoverende klanken die uit mijn luidsprekers stromen. Nieuwe melodieën ontdekken en delen is mijn passie; het verbindt mensen op een magische manier. Soms lijkt het alsof muziek de exacte woorden vindt voor mijn emoties en ervaringen. Voor mij is muziek zoals reizen – een eindeloze ontdekkingstocht.

Jaleesa Nunes da Silva

Reizen en vrije tijd betekenen voor mij het creëren van kostbare herinneringen, het verkennen van onbekende bestemmingen en het ontsnappen aan de waanzin van het dagelijkse leven. Even weg van de drukte, tot rust komen en nieuwe energie opdoen.

Mijn favoriete plekje in mijn vrije tijd is ongetwijfeld park Sonsbeek in Arnhem. Onder een stralende zon, omringd door vrienden, voel ik me daar volledig vrij. Maar ook terrasjes aan het water of gewoon thuis bij familie geven me datzelfde gevoel van geborgenheid.

Heb je een vraag aan Jaleesa? 
 

Bel: +31 73 684 15 90
 

Leef in harmonie met muziek, reizen en verrassende levensavonturen.

Tijdens reizen en in mijn vrije tijd geniet ik van het ontdekken van nieuwe plekken, maar ook van rustgevende momenten. Ik kijk series, leg puzzels, lees boeken en vul kleurplaten in om mijn geest te ontspannen.

In mijn vrije tijd zoek ik naar een perfecte balans tussen rust en avontuur. Een mix van ontspanning en nieuwe ervaringen die me vervullen met vreugde.

Waarom ik werk in de toeristische sector? Het is simpel: mensen inspireren, hen gelukkig maken en de wereld voor hen openen. De toeristische sector heeft zoveel te bieden, het is moeilijk om niet enthousiast te worden.

Mijn persoonlijke drijfveer is mijn energie en enthousiasme voor wat ik doe. Mijn werk stelt me in staat om voortdurend te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Mijn top 3 travel tips