Scroll naar de top van de pagina

Altijd gefascineerd geweest door de kracht van herinneringen en de pracht van de natuur. Daarom koos ik voor de foto bij Herperduin in Herpen. Die plek ademt nostalgie en biedt een adembenemend uitzicht over de regio waar ik ben opgegroeid.

Reizen en vrije tijd zijn voor mij synoniem met tot rust komen. Een ontsnapping uit de greep van notificaties en deadlines. Mijn favoriete manier om mijn vrije tijd door te brengen is te midden van de natuur, gewapend met mijn trouwe camera. Hier kan ik in alle rust op mijn eigen tempo de perfecte foto proberen vast te leggen.

Jeroen Leijten

Wat ik het liefst doe tijdens mijn reizen en vrije tijd? Simpelweg spontaan op pad gaan met mijn fotocamera, zonder enig strak plan. Gewoonweg zien waar het pad me naartoe leidt, wat voor verrassingen er op mijn weg komen.

Rust is wat ik zoek in mijn vrije tijd. De kalmerende aanraking van de natuur, het vangen van die ene momentopname die de tijd lijkt stil te zetten.

Heb je een vraag aan Jeroen?

Bel: +31 73 684 15 90
 

Vang het leven in beelden, koester de rust in natuur.

Waarom werk ik in de toeristische sector? De mogelijkheid om een breed scala aan evenementen, uitjes en fietsroutes te delen, spreekt me enorm aan. Het brengt me vreugde om anderen te helpen bij het creëren van onvergetelijke ervaringen.

Hoewel ik geen specifieke persoonlijke drijfveer heb, ben ik vastberaden om anderen te inspireren. Mijn ultieme doel is om mensen aan te moedigen om de schoonheid van het alledaagse te omarmen en de wereld om hen heen met nieuwe ogen te bekijken.

Mijn top 3 travel tips