Scroll naar de top van de pagina

Op pad gaan en ervaringen opdoen voegt iets toe aan je leven. Maar als je die ervaringen deelt met anderen, wordt het pas écht onvergetelijk. In eerste instantie betekent vrije tijd voor mij rust. Even op adem komen van een drukke periode. Maar die rust hoeft van mij niet te lang te duren. Het liefst ga ik snel weer op pad om dingen te ondernemen. Nieuwe ervaringen opdoen geeft namelijk energie, en daardoor kun je er juist weer tegenaan.

John van der Heijden

Er zijn veel dingen die ik graag doe in mijn vrije tijd. Ik vind het heerlijk om te wandelen met de hond, uiteten te gaan, een terrasje te pakken of te golven. Het liefst doe ik elke dag wat anders, steeds weer op een andere plek. Op één en dezelfde plaats blijven is voor mij geen optie. Ook geen optie: altijd alleen op pad gaan. Ik vind het veel leuker om samen met mijn partner en kinderen te reizen. Als je mooie momenten kunt delen met elkaar, dan geniet je er veel meer van.

Zo bereik je John

Bel: +31 73 684 15 90 

 

Als je mooie momenten kunt delen met elkaar, dan geniet je er veel meer van.

Reizen staat voor mij gelijk aan ervaringen verzamelen. Ik vind veel soorten bestemmingen en typen vakanties leuk. Daardoor is geen enkele vakantie hetzelfde. Exotische oorden trekken mij heel erg. Wil ik liever dichterbij op vakantie, dan staat Spanje standaard hoog op mijn lijstje. Dan rijd ik het liefst van dorp naar dorp, om vervolgens van elk dorp de gezellige straatjes en sfeervolle pleinen te ontdekken. En dan natuurlijk de dag afsluiten met een gezellige avond op het terras! Zulke vakanties zijn heel relaxed, maar je maakt me ook blij met sportieve trips. Ik ski graag en ik vind het heerlijk om te zeilen. Op de golven van de Middellandse en Caribische Zee ervaar ik het ultieme gevoel van vrijheid.

Over mijn rol als CFO

 Reizen, op vakantie gaan, vrije tijd hebben: het maakt een mens vrolijk. Niemand wordt ongelukkig van vrijetijdsbestedingen. Precies daarom vind ik het zo leuk om in de toeristische sector te werken! Als CFO houd ik me voornamelijk bezig met bedrijfsvoering, financiën en overall management. Mijn werkplezier haal ik vooral uit het ondernemen en het in kaart brengen van resultaten. Ik vind het fantastisch als de steden, streken en provinciën van onze opdrachtgevers onder het voetlicht komen. Die zichtbaarheid maakt dat mensen de leukste Nederlandse plekjes steeds makkelijker kunnen vinden. Zo kunnen we samen met onze partners goed laten zien wat voor moois Nederland te bieden heeft.

Mijn top 3 travel tips