Scroll naar de top van de pagina

In mijn wereld draait het allemaal om de balans tussen mijn passies: technologie, avontuur en muziek. Mijn naam is Martijn en doordeweeks ben ik een systeembeheerder en server expert, altijd bezig met het finetunen van digitale mechanismen. Maar zodra het weekend aanbreekt, laat ik die wereld achter me en duik ik in een geheel andere dimensie. Kortom, ik ben een systeembeheerder en duiker en leef vol technologische en onderwaterpassies.

Vrije tijd betekent voor mij het opladen van mijn innerlijke batterij. Mijn werk geeft me energie, maar mijn vrije momenten geven me de kracht om te blijven groeien. Of het nu met vrienden is of gewoon in mijn eentje, ik geniet van de vrijheid om te doen waar ik van houd.

Martijn Heemels

Die momenten zijn het mooist wanneer ik omringd ben door mijn vrienden. Samen duiken in de diepte van de zee, op zoek naar verborgen schatten die wachten om ontdekt te worden. Of we gaan eropuit, een motorrit door schilderachtige landschappen, en laten ons verwonderen door de schoonheid van de wereld. Maar ik ben ook dol op rustige avonden, gewoon op de bank met een film of serie, waarbij ik me laat meeslepen in een andere realiteit.

Reizen en vrije tijd geven me de kans om te genieten van de dingen waar ik van houd. Duiken in mysterieuze grotten is als het betreden van een andere wereld, waar stilte en verwondering samenkomen met opperste concentratie. En dan zijn er de concerten en festivals, waar ik me laat ontspannen op het ritme van de muziek, omringd door gelijkgestemde zielen.

Heb je een vraag aan Martijn? 
 

Bel: +31 73 684 15 90

Technologie, avontuur en muziek: mijn balans voor een betekenisvol leven.

Wat ik zoek in mijn vrije tijd is een balans tussen rust en uitdaging. Ik kan urenlang verdiept raken in een boek, maar ik heb ook de drang om actief te zijn, een stad te verkennen of me in een sportieve activiteit te storten.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik mezelf terugvind in de toeristische sector. Mijn eigen liefde voor reizen en ontdekken motiveert me om anderen te helpen dezelfde ervaringen te beleven. Mijn persoonlijke drijfveer is dan ook simpel: doe wat je passie is. Het leven is te kort om vast te zitten in een sleur.

Mijn verhaal draait om het omarmen van mijn passies en het delen van die vreugde met anderen. Of ik nu tussen de servers zit of diep in de zee duik, ik probeer te doen waar ik enthousiast van word. En als ik anderen kan inspireren om hetzelfde te doen, dan is mijn missie volbracht.

Mijn top 3 travel tips