Scroll naar de top van de pagina

Reizen: hét ultieme gevoel van vrijheid. Ik ontdek graag wat de lokale omgeving te bieden heeft. Er is immers zoveel moois te beleven. In het weekend ga ik het liefst op pad met mijn vriend, familie of vrienden. Een escaperoom, spelletjes spelen of een potje padel, ik ben erbij! Bij Insiders ondersteun ik mijn collega’s bij veel verschillende taken. Ik neem graag een deel van hun werk uit handen. Van mensen helpen word ik blij.

Nicole Nederstigt

Mijn baan als Officemanager is veelzijdig en soms een tikkeltje chaotisch. Ik vind het daarom heel fijn om in mijn vrije tijd te wandelen in de natuur. Genieten van de zee, de duinen en een goed gesprek. Maar ook thuis kan ik heerlijk tot rust komen. Ben ik weer helemaal opgeladen? Dan is het tijd voor actie. Ik ga graag op pad met mijn nichtjes en neefjes. Geen dierentuin of pretpark is ons te gek. Een goede balans tussen rust en activiteit is voor mij key.

Heb je een vraag aan Nicole?

Bel: +31 73 684 15 90 
 

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan mensen en activiteiten die mij energie geven.

Het liefst besteed ik tijd aan mensen die mij energie geven. Of het nu gaat om een waanzinnige wandeling door de duinen of een middagje struinen door de stad. Samen de wereld ontdekken; daar word ik blij van. Ik houd van goede gesprekken, maar af en toe even alleen zijn en een spannende serie kijken vind ik ook heerlijk. Van een avondje lesgeven bij mijn twirlvereniging krijg ik energie. De combinatie van ritmische gymnastiek, turnen, ballet en majorette maken deze (voor veel mensen onbekende) sport uitdagend, maar vooral heel leuk. Het geeft me veel voldoening om samen het beste resultaat te behalen en de leerlingen vertrouwen te geven.

Je bent nooit te oud om te leren

Mijn rol als Officemanager is afwisselend. Ik ondersteun mijn collega’s op verschillende vlakken. Zo kunnen zij zich bezighouden met hun eigen vakinhoudelijke werk. Mijn werkervaring binnen verschillende branches hebben gemaakt tot wie ik nu ben. En nog steeds vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelingen. Elke dag een beetje beter worden, daar doe ik het voor. Je bent immers nooit te oud om te leren. Gelukkig is daar genoeg ruimte voor binnen mijn functie. Ik word elke dag geïnspireerd door mijn collega’s. Ze delen de gaafste projecten en destinaties met mij. Zo blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reizen. Leuk én leerzaam.

Mijn top 3 travel tips