Scroll naar de top van de pagina

Reizen is de ultieme vorm van luxe en ontspanning voor mij. Je beseft pas hoe mooi de wereld écht is als je nieuwe plekken, culturen, smaken en mensen ontdekt. De natuur vind ik de allergrootste inspiratiebron. Het is ongelofelijk hoe Moeder Natuur altijd haar weg vindt en zich door niets of niemand laat tegenhouden. Dat verbaast me keer op keer, of ik nu dicht bij huis op pad ben, of over de grens trek.
 

Pascal Vleugels

Voor mijn functie als Art Director zit ik vaak achter een computerscherm. Ik vind het daarom extra fijn om lekker naar buiten te gaan. Even een goede hap frisse lucht nemen en de zon op mijn gezicht voelen. Het liefst doe ik dat samen met mijn gezin. Soms blijft het bij een klein blokje om, maar de meeste energie krijg ik van lange wandelingen. Het allerliefst maak ik trektochten, waarbij ik over bergen klim en klauter en rivieren oversteek. Hoe uitdagender, hoe beter!

Heb je een vraag voor Pascal?

Bel: +31 73 684 15 90


 

Door het ontdekken van nieuwe plekken, culturen en smaken ontdek je pas écht hoe mooi de wereld is.

Reizen maakt je rijk aan ervaringen, of ze nu succesvol zijn of niet. Is de ervaring niet wat je ervan had verwacht? Dan heb je het toch maar mooi geprobeerd én ervan geleerd. Ik vind dat je deze instelling nooit mag verliezen, ook niet als je volwassen bent. Samen met mijn kinderen blijf ik dingen ontdekken. Als ze willen weten hoe iets zit, dan proberen we het uit. Die vrije, onbevangen blik waarmee zij naar de wereld kijken, inspireert me elke dag. Het ontdekken van nieuwe dingen doe ik ook graag in de keuken. Op reis proef je soms de meest bijzondere exotische smaken. Lekker of niet, dat weet je pas als je het geprobeerd hebt!

Over mijn werk als Art Director

Ik hou van mooie dingen maken. Maar ik vind het ook fantastisch om ervoor te zorgen dat die mooie dingen lekker werken. In mijn rol als Art Director bij Insiders kan ik me op beide vlakken helemaal uitleven. Met mijn brede kennis op het gebied van design, data, techniek, trends en innovatie bedenk ik visuele en praktische oplossingen voor allerlei uitdagende problemen. Kunnen we met het team een probleem oplossen, in een bijzonder verhaal gieten én dat verhaal er aantrekkelijk uit laten zien? Dan loop ik met een glimlach van oor tot oor rond op kantoor. Ik vind het prachtig om iets blijvends te creëren op een vluchtig medium als het internet. Daar kijk ik dan met een supertrots gevoel op terug.

Mijn top 3 travel tips