Scroll naar de top van de pagina

Het zuiderpark is een mooie plek waar ik om de hoek woon. Daardoor fiets of loop ik er vaak doorheen. Ik vind stadsparken altijd fijne plaatsen om te zijn. Vooral omdat in een stad niet heel veel groen aanwezig is, en als je door een stadspark heen reist toch weer even in de natuur bent geweest. Het is een plek waar je de rust vind in alle drukte van de stad. In ieder seizoen ziet het park er weer anders uit, daarom verveelt deze omgeving nooit. 

Stan Verbakel

Tijdens mijn reizen door Thailand en verschillende landen in europa vind ik vaak het meest interessante om te genieten van verschillende landschappen, van hoge gebergten in Frankrijk en Italië tot rijstvelden in Thailand en tot mooie tulpenvelden hier in Nederland. Ieder uitzicht heeft zijn eigen charme. 

Daarnaast vind ik cultuur altijd een interessante factor in een land. Cultuur kan veel nieuwe visies op de wereld geven en laat je nadenken over de verschillende gewoontes die mensen kennen.

Heb je een vraag aan Stan? 
 

Bel: +31 73 864 15 90 

 

In mijn vrije tijd zoek ik vaak de rust.

Om een leuke website te bouwen heb je goede content nodig, hoe meer content er aanwezig is hoe meer kans je hebt om iets moois en uitdagends te bouwen. De toeristische sector zit bomvol met leuke content zoals levendige afbeeldingen van leuke plaatsen of interessante informatie over locaties.  

Mijn top 3 travel tips