Scroll naar de top van de pagina

Reizen verrijkt je wereldbeeld. Letterlijk en figuurlijk. Je ontdekt zoveel nieuwe dingen als je de wijde wereld intrekt. Nieuwe plekken, nieuwe culturen, nieuwe mensen. De ervaringen die je opdoet neem je de rest van je leven mee. Voor mooie en bijzondere plekjes hoef je niet eens het vliegtuig in te stappen. Die vind je ook gewoon op rij- of loopafstand.

Teun Cox

In mijn vrije tijd wissel ik rust en drukte met elkaar af. Ik kom helemaal tot rust tijdens een lange wandeling in de natuur, maar ik zoek ook graag de gezelligheid op tijdens een avond met vrienden. Of ik sta op de padelbaan. Inspanning is tenslotte ook ontspanning! Eigenlijk ben ik vooral het liefst buiten. De Veluwe is een plek waar ik heel graag kom. De rust die tijdens een wandeling door dit gebied over me heen komt, is echt ongekend. Dat heb ik niet snel op andere plekken.

Neem contact op met Teun

Bel: +31 73 684 15 90 

 

Voor mooie en bijzondere plekjes hoef je echt niet het vliegtuig in te stappen.

Nederland is prachtig. Er is zoveel te zien en te doen. Dat ik dat met mijn werk aan mensen kan laten zien, geeft me veel energie.

Over mijn werk als Projectmanager

Als projectmanager zorg ik ervoor dat processen tot in de puntjes succesvol verlopen. Daarvoor moet ik veel afstemmen met interne en externe partijen. Wat ik het allerleukst vind aan mijn werk? Het vele contact dat ik heb met mensen. Communiceren maakt me blij. Of ik nu spar met mijn collega’s, vragen beantwoord van klanten of problemen moet oplossen. Vooral als ik samen met het team kan toewerken naar een mooi resultaat, ben ik op m’n best. Daar krijg ik een onwijs voldaan gevoel van. Om vervolgens met het team te genieten van de prestaties die we hebben geleverd. Successen moet je tenslotte vieren, en dat doe je het best samen.

Mijn top 3 travel tips