Citynavigator: het beste online platform voor DMO's.

Citynavigator biedt nieuwe slimme online businessmodellen voor gemeentes en citymarketingorganisaties. Zo draagt een bezoekerswebsite van Citynavigator bij aan het stimuleren van bestedingen in de regio. Lokale ondernemers profiteren van meer bezoekers en een professionele etalage om hun aanbod te promoten. Tijd voor een moderne marketingaanpak met concreet resultaat. Stap over naar een modern en nieuw businessmodel.

Een topper van een uitagenda, rijke interactieve kaarten, inspirerende stadsroutes, deals en arrangementen… Citynavigator helpt je om op topniveau je stad of streek te promoten. Een team van 20 internetprofessionals werken continue aan het (door)ontwikkelen van nieuwe modules. We staan dus niet stil, er komen ieder kwartaal nieuwe modules bij. Bepaal zelf welke functionaliteiten je aan je eigen website toe wilt voegen!

Het Open Data Platform is het brein. Gevuld met toeristische data.

 

Citynavigator is het meest gebruikte technische platform in Nederland.

Insiders heeft ruim 10 jaar ervaring in online citymarketing. We werken voor steden zoals Utrecht, Haarlem en Maastricht. Regio’s en provincies zoals VisitBrabant, Utrecht Region, Economic Board Utrecht en vele anderen citymarketingorganisaties in Nederland, België en Duitsland. We zijn daarmee specialisten op dit terrein. De beste modules om steden, binnensteden, ondernemers- en culturele organisaties online te helpen excelleren, zijn verenigd in onze proven technology: Citynavigator.

Je hoeft het wiel niet uit te vinden. Dat hebben wij al voor je gedaan.

Citynavigator is een kant-en-klare open source internettoolbox ontwikkeld door Insiders. De toolbox helpt steden, regio’s en provincies met hun internetactiviteiten op het gebied van city- of regiomarketing. Door de inzet van de internettoolbox worden dubbele investeringen en hoge kosten van maatwerkprojecten voorkomen. De gewenste schaalbaarheid en uitbreidbaarheid, is de kern van onze oplossing. De website kan klein beginnen en is eenvoudig uitbreidbaar met speciale functionaliteiten (modules) voor city- of regiomarketing zoals interactieve kaarten. 

Uitagenda

Meertaligheid

Deals & arrangementen

Routes

Themasites

Favorieten

Digitale bereikbaarheid

In de buurt

 • Module: Points-of-Interests

  De POI-module is een van de kernmodules, samen met de uitagenda en de interactieve kaart. 

  Module: Points-of-Interests
 • Module: Uitagenda

  De top 10-items hebben bijna allemaal te maken met de uitagenda. 

   

  Module: Uitagenda
 • Module: Favorieten.

  Een bezoeker kan op de website een eigen dagprogramma samenstellen. 

   

  Module: Favorieten.

De vele voordelen van Citynavigator als toolbox.

We voeren de websites uit op basis van de Citynavigator toolbox en de proven technology van het technische platform. Citynavigator biedt de volgende voordelen:

- Modulair uitbreidbaar met helderheid over kosten vooraf.
- Fullservice geleverd inclusief periodiek onderhoud en hosting door één partij
- Garanties geeft voor goede totaaloplossing.
- Aansluiting bij bewezen techniek die breed gedragen worden in de markt.
- Gunstig effect op kosten, doorlooptijd en risico’s.
- In open source technology vervaardigd.
- Naadloze integratie van content en samenwerking met partners in je regio.

30+ steden en streken. 50+ websites.

Iedere twee weken informeren we onze Citynavigator partners door middel van Citynavigator Updates over verbeteringen en verrijkingen van de website. Twee tot driemaal per jaar praten we bij in zogenoemde Q-meetings. We delen dan inzichten over de behaalde resultaten en denken actief mee in verbeteringen. Eenmaal per jaar nodigen we Citynavigator partners uit voor een kennisdag samen met andere citymarketeers. Samen, persoonlijk en focus op citymarketing. Daar staan we als Insiders voor.