Scroll naar de top van de pagina

Als bezige bij vind ik het heerlijk om veel tijd te stoppen in het verzorgen van mijn dieren. Elke dag train en verzorg ik mijn paarden en wandel ik met mijn honden. Maar als ik écht wil relaxen, dan is een vakantie op z’n tijd wel nodig. Dan laat ik thuis helemaal los. Dat voelt voor mij en mijn man als ultieme luxe.

Brigitte de Groot

Lang en ver weg hoeft van mij en m’n man niet. Wij zijn het gelukkigst als we onze dieren om ons heen hebben. Een weekje vakantie is voor ons perfect. Het allerliefst gaan we naar Ibiza. Dat voelt echt als thuis, we kennen de weg met onze ogen dicht. We zijn zelfs zó gek op het eiland, dat we ons eigen stukje Ibiza hebben nagebootst in onze tuin. Compleet met palmbomen, chillplekken en een zwembad. Voor het ultieme vakantiegevoel hoeven we dus niet eens in het vliegtuig te stappen. Daarvoor hoeven we alleen maar onze achterdeur open te doen!

Heb je een vraag voor Brigitte?

Bel: +31 73 684 15 90 
 

Mijn ideale reis is een combinatie van rust en spanning. De boog kan niet altijd gespannen staan.

Mijn ideale reis is een combinatie van rust en spanning. Rust is nodig. De boog kan niet altijd gespannen staan. Op reis doe ik dan ook het liefst zo weinig mogelijk. Een boek lezen, op het strand liggen, mediteren… Allemaal dingen waarvan mijn batterij weer oplaadt. Maar eerlijk: als de batterij weer vol is, dan wil ik weer op pad. Dingen doen! Gespannen of niet, mijn spanningsboog is vrij kort. Ik wil dus snel weer van alles ondernemen. Daarom past paardrijden zo goed bij me. Daarmee kan ik continu mijn grenzen verleggen. En wil ik écht de grens opzoeken, dan spring ik op mijn motor. Dat geeft een spanning die me ook weer doet ontspannen.

Over mijn rol als Channel Manager

Heel uitdagend en onwijs leuk! Wat ik zo fijn vind aan werken bij Insiders, is dat ik me als werknemer echt gehoord voel. Er wordt goed naar je geluisterd. Wat wil je, wat vind je belangrijk, welke ideeën heb je? Het geeft me de ruimte om te reflecteren. Zo besef ik me dat het werk bij Insiders me bewuster heeft gemaakt van ons prachtige land. Ik ben Nederland nóg meer gaan waarderen. Dat ik ons land samen met enthousiaste partners en collega’s mooi op de kaart mag zetten, geeft me onwijs veel energie.

Mijn top 3 travel tips