Scroll naar de top van de pagina

Mijn foto is genomen op Strijp S in Eindhoven. Deze plek doet me echt denken aan de wijk Brooklyn, New York – mijn favoriete stad. De industriële sfeer, de stalen constructies, hoge gebouwen en die coole graffiti op de muren: het voelt alsof ik een stukje Brooklyn hier in Nederland heb gevonden.

Reizen en vrije tijd is voor mij pure vrijheid. Er gaat niets boven het ontdekken van nieuwe culturen en natuur die je thuis niet vindt. De wereld verkennen is mijn ultieme ontspanning. Mijn hoofd wordt nergens zo leeg als wanneer ik op reis ben.

Jeske van Steen

In mijn vrije tijd hang ik het liefst rond met mijn vriend of vriendinnen. Er zijn zó veel dingen die ik leuk vind om te doen. Sporten, wandelen, lekker uitwaaien aan zee of een boswandeling maken, experimenteren in de keuken, lezen, stedentrips... Mijn weekend vliegt altijd voorbij.

Als ik op reis ben, dan duik ik het liefst de natuur in. Er is iets magisch aan het uitzicht op de zee of het slenteren door een bos. Dat geeft me echt rust. Ik ga ook graag op ontdekkingstocht in de keuken van een land. Lokale gerechten proeven en toffe eettentjes vinden, daar kan ik echt van genieten.

Heb je een vraag aan Jeske? 


Bel: +31 73 684 15 90
 

Het leven is kort en de wereld is groot, dus ga op reis en ontdek.

Waarom ik in de toeristische sector werk? Vooral omdat ik mensen wil inspireren om eropuit te trekken. De wereld is prachtig en er is genoeg te ontdekken, dus waarom zou je jezelf beperken tot je eigen huis en buurt? Ik geloof dat als je werk doet waar je blij van wordt, dat je je dan in het algemeen veel gelukkiger voelt. Daarom wil ik anderen aanmoedigen om hun passie te ontdekken, zodat ze elke dag met een glimlach aan de slag gaan.

Mijn top 3 travel tips