Scroll naar de top van de pagina

Als senior accountmanager voor strategie en marketing projecten combineer ik graag mijn creatieve achtergrond met 10+ jaar commerciële bureau ervaring. 

Ik haal energie uit projecten op maat, waarbij de doelgroep van onze opdrachtgever centraal staat. Steeds weer gaan we met een team vol energie opzoek naar de juiste strategie en uitwerkingsvorm. Het teamwork, zowel aan de zijde van Insiders, als samen met onze opdrachtgevers vind ik ontzettend leuk.

Kleine nuances in communicatie kunnen een groot verschil maken om te zorgen voor een fijne relatie op langdurige basis. Hier zet ik me altijd graag voor in. 

Judith Meinders

Wanneer ik niet aan het werk ben voor Insiders, ben ik nog steeds met werk bezig. Posters langs de weg, nieuwsbrieven, TV en radiocommercials: ik vind het leuk om te analyseren wat het doel en de doelgroep van een uiting is geweest en of dit ook echt aansluit. Verder hou ik van klein avontuur dichtbij, zoals een lekkere cappuchino bij een theehuis om de hoek, of bramen plukken in het bos. 

Heb je een vraag aan Judith? 

Bel: +31 73 684 15 90
 

Nieuwe straatjes ontdekken op onverwachte momenten, daarmee maak je mij blij.

Naast mijn werk voor Insiders ben ik begonnen aan een eigen avontuur: een podcast studio in het centrum van Den Bosch. Een medium waar je nog echt een langdurige en persoonlijke connectie kunt leggen met je doelgroep. Audio is echt een mooi middel waarvan ik denk dat het in de toekomst meer en meer omarmd wordt, zeker door jongere generaties. Ook voor de toeristische markt liggen hier talloze kansen.

Samen met mijn gezin ga ik er graag op uit om nieuwe (kleine) avonturen te beleven. Dit kan zijn op de Wadden, maar een roadtrip door Schotland was ook een top ervaring! 

Mijn top 3 travel tips