Scroll naar de top van de pagina

Een enthousiaste reiziger en liefhebber van vrije tijd. Voor mij betekent reizen de mogelijkheid om even te ontsnappen uit de echte wereld en nieuwe plekken te ontdekken. In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief en sportief bezig. Je kunt me vaak vinden op een rots, muur of berg, want klimmen is mijn passie. Het stelt me in staat om mijn eigen grenzen te verleggen en het is een geweldige mix van lenigheid, kracht en probleemoplossing.

Pim Stoel

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend op zoek naar balans tussen het koesteren van rustmomenten en het omarmen van uitdagende avonturen. Sporten is mijn uitlaatklep, maar naast fysieke inspanning ben ik een gepassioneerde gamer en een fervent liefhebber van stripboeken. Mijn appartement weerspiegelt deze passies, want het is gevuld met mijn uitgebreide verzamelingen van zowel games als strips.

Heb je een vraag of opmerking aan Pim?

Bel: +31 73 684 15 90
 

Altijd strevend naar groei en avontuur, mijn grenzen verleggend met passie.

Mijn rol bij Insiders

Toen ik aan mijn loopbaan begon, was werken in de toeristische sector niet mijn bewuste keuze. Maar het voelde vertrouwd en het sprak me aan om unieke plekken in Nederland (en hopelijk in de toekomst daarbuiten) te promoten. Ik ben een manusje-van-alles en heb in verschillende rollen en functies gewerkt. De afgelopen jaren heb ik me vooral gericht op het laten groeien van het product Citynavigator, dat zich richt op de toeristische sector. Ik zet de lijnen uit en ben verantwoordelijk voor de volledige productontwikkeling, waarbij ik altijd op zoek ben naar nieuwe technieken om te integreren en uitdagende mogelijkheden te creëren.

Mijn persoonlijke drijfveer is mijn onvermogen om slecht tegen verlies te kunnen; ik wil altijd winnen. Dat streven naar perfectie motiveert me om het beste uit mezelf en anderen te halen en om onze producten en diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit te maken.

Mijn top 3 travel tips