Scroll naar de top van de pagina

Ik ben een liefhebber van vintage parels. Waar anderen misschien wegblijven van 'oude troep', gaat mijn hart sneller kloppen van een rommelmarkt of kringloopwinkel. Elk item heeft een eigen geschiedenis en het is vaak met veel zorg en aandacht gemaakt. Hoe leuk dat dat dan weer een plekje kan krijgen in mijn interieur of kledingkast! Een favoriete vondst zijn mijn roestkleurige fluwelen bioscoopstoelen. Na meerdere verhuizingen stelen die nog altijd de show in huis.

Simone Maas

Voor Insiders werk ik als Creatief Strateeg. Ik begeleid strategische werksessies en brainstorms en werk met mijn collega's aan campagneconcepten en plannen voor merkidentiteit en contentstrategie. Creatieve opdrachten (met veel post-its ;)) die ik dagelijks met enthousiasme aanpak. Ben ik niet aan het werk dan staan  ontspanning en uitdaging centraal: ontprikkelen en prikkels opdoen. Ik plan graag quality time in met mijn hechte groep vrienden, maar ga ook op pad om nieuwe plekken te ontdekken. Door de straten slenteren van een voor mij onbekende stad, snuffelen in winkels, kunstmusea bezoeken en nieuwe gerechten of borrelhapjes uitproberen op het terras.

Heb je een vraag aan Simone? 

Bel: +31 73 684 15 91
 

Antwerpen voelt vertrouwd, maar is ook altijd weer anders. Ik ben er nog lang niet op uitgekeken!

Mijn favoriete bestemming voor een dag of weekend weg? Samen met mijn vriend Jelle bezoek ik graag Belgische steden, met Antwerpen stipt op één. We zijn er in onze studententijd veel geweest en hebben er dierbare herinneringen aan. Daardoor voelt de stad vertrouwd, maar hij is ook altijd weer anders. Oude  architectuur, toffe tentoonstellingen, conceptstores, vintage winkels en horeca wisselen elkaar af en maken dat ik er nog lang niet op uitgekeken ben. Ik keer ook nooit zonder aanwinsten terug!

Die aanwinsten zijn vaak tweedehands kledingstukken. Mijn fascinatie hiervoor heb ik te danken aan mijn  ouders. Mijn moeder maakt graag kleding en betrok mij als kind al bij dit proces. Zelf patronen kiezen, stoffen vergelijken en het perfecte knoopje halen in de fourniturenwinkel. Kwamen mijn jurken en blousjes niet onder de naaimachine vandaan, dan werden ze gekocht in de kringloopwinkel. Dat kon een zaak om de hoek zijn, maar ook op vakantie was tweedehands struinen een geliefde bezigheid. Mijn vader en broertje trokken zich dan terug tussen de bierglazen en vintage voetbalshirts en met mijn moeder en zusje dook ik tussen de kledingrekken. Je begrijpt dus: deze passie is er met de paplepel ingegoten en ik vertel er met trots over.

Mijn top 3 travel tips