Citynavigator

 

 

Een toeristische website 2.0. 
In je eigen couleur locale.

Inspirerende beelden bieden een echte belevenis, die perfect past bij de eigen stad of streek. Met Citynavigator maak je gebruik van beproefde techniek, maar heb je volledige flexibiliteit om je eigen huisstijl en couleur locale toe te passen.

 

 

Minder subsidie? Ieder nadeel heeft zijn voordeel.

Citynavigator biedt nieuwe slimme online businessmodellen voor gemeentes en citymarketingorganisaties. Zo draagt een bezoekerswebsite van Citynavigator bij aan het stimuleren van bestedingen in de regio. Lokale ondernemers profiteren van meer bezoekers en een professionele etalage om hun aanbod te promoten. Tijd voor een moderne marketingaanpak met concreet resultaat. Stap over naar een modern en nieuw businessmodel.

Stimuleer bestedingen

 

 

Een ruime keus aan modules

Een schat aan online promotietools. Direct inzetbaar.

Een topper van een uitagenda, rijke interactieve kaarten, inspirerende stadsroutes, deals en arrangementen… Citynavigator helpt je om op topniveau je stad of streek te promoten. Een team van 20 internetprofessionals werken continue aan het (door)ontwikkelen van nieuwe modules. We staan dus niet stil, er komen ieder kwartaal nieuwe modules bij. Bepaal zelf welke functionaliteiten je aan je eigen website toe wilt voegen!

 

Een slimme database en betaalbare modules. - Per direct beschikbaar.

Open Data Platform
(incl. NDTRC connectie met VVV-Nederland)

Uitagenda

Meertaligheid

Deals & arrangementen

Routes

Themasites

Favorieten

Digitale bereikbaarheid

In de buurt

 

Marketingkennis op basis van 5+ miljoen bezoekers. - Profiteer mee van deze know-how.

20+ steden en streken werken al samen. - Word ook partner.