Scroll naar de top van de pagina

Ik hou van bijzondere plekken die een verhaal vertellen en Strijp S is zo’n plek. Je vindt hier enorm veel toffe concept stores, restaurantjes, streetart en unieke gebouwen. Elk plekje hier heeft een eigen verhaal en is daarnaast super fotogeniek!

Krisja van de Haar

Thuis rommelen, een balletje slaan op de padelbaan, gezellig borrelen met familie en vrienden, of rondstruinen in mijn favoriete stad, Utrecht. Dat is waar mijn vrije tijd vooral uit bestaat. Maar ik vind het ook heerlijk om culinair te dineren, mezelf te verliezen in een goed boek en soms wat leuke kiekjes te schieten. Deze mix zorgt ervoor dat mijn vrije tijd een goede balans heeft tussen ontspanning en actie.

Daarbij vind ik het belangrijk om bewust te leven en stil te staan bij wat er gebeurt. Zeker in een wereld die voortduren doorraast en lijkt te bestaan uit verplichtingen en veranderingen. Ik probeer van elk moment te genieten, of het nu gaat om kleine wonderen of grootse avonturen.

Heb je een vraag aan Krisja? 
 

Bel:+31 73 684  15 90

Neem de tijd om stil te staan bij alles wat je doet en waardeer zowel de reis als het uiteindelijke doel.

Ik ben dol op avontuur, nieuwe plekken ontdekken en nieuwe ervaringen opdoen. Vooral als het gaat om unieke, verborgen pareltjes. Het is dan ook niet gek dat ik mijn plek heb gevonden in de toeristische sector. Ik vind het tof om deze bijzondere plekken en ervaringen met anderen te delen, zodat zij geïnspireerd kunnen worden om onvergetelijke reisherinneringen te creëren.

Wat ik mensen nog wil meegeven, is de boodschap om ook bewust te leven. Neem de tijd om stil te staan bij alles wat je doet en waardeer zowel de reis als het uiteindelijke doel. Elk succes, hoe klein of groot ook, verdient het om gevierd te worden. Door bewust te zijn van het moment en te koesteren wat we hebben, kunnen we veel meer voldoening en betekenis in het leven ervaren.

Mijn top 3 travel tips