Scroll naar de top van de pagina

Het hockeyveld is de plek waar ik maar al te vaak te vinden ben en waar ik echt even mijn hoofd leeg kan maken. Met het tikkende geluid van de hockeybal tegen de schurende sticks, kan ik mijn gedachten laten varen. De meiden met wie ik samen speel, zijn meer dan alleen teamgenoten; ze zijn super goede vriendinnen. Onze band gaat verder dan het veld en de kleedkamer, en het is opmerkelijk hoe het delen van een passie voor hockey heeft geleid tot sterke vriendschappen. Als je me vraagt waar ik me echt op mijn gemak voel, dan is dit absoluut de juiste plek.

Tessa van der Vleuten

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan quality time met vrienden en familie. Als echt gezelschapsmens laad ik op wanneer ik omringd ben door dierbare mensen. Of het nu samen lachen is, diepgaande gesprekken voeren of gewoon genieten van elkaars aanwezigheid, deze momenten zijn voor mij van onschatbare waarde.

Heb je een vraag aan Tessa? 
 

Bel: +31 73 684 15 90
 

In de toeristische sector brengen we bestemmingen tot leven, creëren we dromen en weven we reisverhalen die voor altijd zullen blijven inspireren.

Sporten is voor mij zowel een fysieke uitdaging als een emotionele ontlading. Op reis vind ik echter genot in rustigere bezigheden, zoals ontspannen met een boek op het strand of op een schilderachtige plek. Ook ben ik dol op spelletjes spelen, vaak met mijn telefoon bewust opzij gelegd. Tijdens het sporten kan ik stress en spanning loslaten, terwijl boeken me naar andere werelden transporteren en me helpen te ontsnappen. De eenvoud van bordspellen en kaartspellen tijdens reizen zorgt voor kostbare momenten van samenzijn. Deze gevarieerde activiteiten vormen de essentie van mijn ontspanning tijdens mijn avonturen.

Mijn vrije tijd draait voornamelijk om het aangaan van uitdagingen, maar ik besef ook dat momenten van rust essentieel zijn. Die rust is immers de basis voor het aankunnen van uitdagende taken. Het balanceren tussen actie en ontspanning is cruciaal; het uitdagen van mezelf houdt me scherp en gemotiveerd, terwijl rust me de veerkracht geeft om die uitdagingen aan te gaan. Het is dit evenwicht dat me in staat stelt om mijn tijd effectief te benutten en zowel persoonlijke als professionele doelen met volle energie na te streven.

Mijn werk bij Insiders:

Wat mij het meeste trekt in de toeristische sector is alles wat er toe doet, dus mooie of bijzondere plekken, op de kaart zetten zodat iedereen hier van kan genieten. Daarnaast spreekt mij het meest aan in de toeristische sector het werken met en voor mensen. Dus je echt kunnen inbeelden in de persoon. In mijn rol mag ik de verhalen over bestemmingen tot leven brengen en dit met mensen delen. 

Mijn top 3 travel tips