Tip 17: Virtueel rondlopen in jouw bestemming

Binnen blijven, maar toch erop uit? Dat kan! Door middel van nieuwe technieken kun je thuis, achter je computer, toch rondlopen op jouw favoriete bestemming.

 

Door gebruik te maken van 360 graden video of fotografie, kun je je (potentiele) gasten toch kennis laten maken met jouw bestemming. Zo ben je toch een beetje "uit huis", terwijl je toch binnen blijft! Klinkt als een win-win.

360 VR Zeeuwse natuur De Manteling

Om Zeeuwse gasten vanuit huis te inspireren, plaatste VVV Zeeland deze week een Virtual Reality 360 graden film op de social kanalen. Zo kunnen gasten het natuurgebied De Manteling thuis beleven en virtueel genieten van de duinen en het bos tussen Domburg en Oostkapelle. De video heeft inmiddels al 100.000 mensen bereikt en 13.000 interacties opgeleverd op Facebook.

Loop zelf rond in de film

Rondlopen op een onbewoond Waddeneiland

Normaal mag je er niet komen: Griend, het onbewoonde waddeneiland. Vrijwilligers zijn op pad geweest om met Google Streetview camera's het eiland letterlijk in beeld te brengen. Zo kun ook jij er (virtueel) rondlopen. Maar ook het eiland Schiermonnikoog is op deze manier te bezoeken.

Loop zelf rond

Meer...