Tip 8: Gratis routeboekje voor jouw bezoekers

In samenwerking met onze partner LeisureBooQi, mogen we jullie iets leuks aanbieden: een gratis en vrijblijvend design van jouw LeisureBooQi in eigen huisstijl, op basis van een zelf uitgekozen (nieuwe) route!

 

Wees er maar op voorbereid, dat men er dadelijk massaal op uit wil gaan! Op dat moment wil je je bezoekers voldoende mogelijkheden bieden om het gebied te verkennen: voorzie hen van leuke route(s) en stimuleer de lokale economie door deze onder de aandacht te brengen. Dan kan een handig LeisureBooQi een uitkomst zijn. 

Deze fietsroute is ontwikkeld door RBT Rivierenland

Zo werkt het:

  1. Stuur je materialen in
    Jij stuurt ons de benodigde informatie van een actuele en populaire route voor als iedereen weer naar buiten kan en mag. En stuur ons ook je huisstijlhandboek toe, of  nog makkelijker, een linkje van je website voor de juiste stijl!

  2. Je ontvangt een persoonlijk voorbeeld van jouw LeisureBooQi
    De designstudio van BooQi gaat met jouw route en huisstijl aan de slag en maakt een vrijblijvende design opzet van het LeisureBooQi. Je ontvangt een digitaal voorbeeld in 3D. Je kunt daarna zelf bepalen of je het LeisureBooQi daadwerkelijk wilt laten produceren voor jouw bezoekers.

Wat is dat, een LeisureBooQi?

We gaan ervanuit dat je er al van hebt gehoord, of ze zelfs al een keertje hebt gezien, maar voor de zekerheid lichten we het nog even toe:

  • Een LeisureBooQi is een klein handzaam boekje, wat je uit kunt vouwen en in je broekzak mee kunt nemen, en ook nog eens eenvoudig op het klembord van je fiets kunt plaatsen.

  • Het LeisureBooQi bevat alle tips én hoogtepunten in de omgeving. 

  • De vouchers in het LeisureBooQi helpen je om de lokale horeca te ondersteunen. Zo zou je een universele kortingsvoucher in kunnen zetten om tegelijkertijd meerdere restaurants, musea & hotels in de omgeving onder de aandacht te brengen.

  • Daarnaast is het LeisureBooQi ideaal om ook de minder bekende, maar vaak nog mooiere, locaties te onthullen.

Meer...