Bied boekbare timeslots aan voor betere spreiding

Hoe zorg je ervoor dat je bezoekersstromen maximaal gespreid zijn? Maak timeslots beschikbaar met een beperkt aantal plaatsen. Deze timeslots zijn online te boeken. De boeker ontvangt een voucher in zijn mailbox.

Alle ondernemers (oa. horeca, theaters en musea) hebben te maken met een beperkt aantal bezoekers wat zij toe mogen laten. Een ticketsysteem waarbij je vooraf timeslots met beperkte placering aan kunt bieden is een onmisbaar hulpmiddel om gasten gespreid te kunnen ontvangen. Via de website kiest de bezoeker een dag en tijd en boekt zijn plaats. Zijn alle plaatsen bezet? Dan moet een ander tijdslot gekozen worden. Na de online betaling, ontvangt de boeker een bevestiging in zijn mailbox.

Voorbeeld van boekbare timeslots in Citynavigator Boekingen

Beheer online boekingen, betalingen en e-tickets met Citynavigator Boekingen

Met de beheeromgeving van Citynavigator Boekingen kun je als organisatie op eenvoudige wijze nieuwe boekbare trips aanmaken, bestellingen afhandelen en tickets printen.

Citynavigator Boekingen helpt je met het organiseren van je boekbare aanbod, of het nu gaat om activiteiten, evenementen, arrangementen of toegangstickets. Stel betaalmogelijkheden in, genereer reserveringen, facturen, kortingscodes. Kortom: alles wat je mag verwachten van een volledig geautomatiseerd online boekingen systeem. En dat alles op 1 centrale locatie.

Van kijkers naar kopers met de Citynavigator Boekingsbutton

Je hebt als organisatie mooie trips of arrangementen samengesteld… Nu wil je nog dat ze ook geboekt en beleefd gaan worden. De bezoekers van je website zijn gewend dat ze direct online kunnen zoeken, boeken en betalen. Met de Citynavigator Boekingsbutton geef je de bezoekers wat ze willen.

Door middel van een koppeling tussen Citynavigator Boekingen en je website, is het kinderlijk eenvoudig om een boekingsbutton op je website te plaatsen. Samen met onze usability-en conversie-experts kijken we hoe jouw ideale boekingsbutton eruit moet zien en waar deze het beste geplaatst kan worden. Een simpele aanpassing in kleur, plaatsing of tekst kan al zorgen voor een conversiestijging van meer dan 20%. Zodra op de boekingsbutton wordt geklikt, opent de “mobile first” boekingsmodule en kan jouw trip in 3 simpele stappen geboekt worden.