Corona-redactieteam

Een team van ervaren content creators, is voor je beschikbaar voor de zomerperiode om een deel van de website bij te houden die inspeelt op alle lokale actualiteit. Van thuisblijftips naar ‘hier ben je welkom’-tips.

Het team kan ook reportages voor je regelen door enthousiaste kenners en social media content creators om je social mediakanalen te vullen in de zomer met oog op spreiding van de bezoekers. Deze reportages kunnen ook worden geplaatst op de eigen bezoekerswebsite of in magazines die nu inzetten op inspiratie om lokale kleinschalige zomervakanties in eigen land mogelijk te maken. We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen:

Voordelige strippenkaart voor redactionele ondersteuning

Voor de redationele ondersteuning van je eigen webredactie is het mogelijk om tegen een gunstig uurtarief een strippenkaart in te kopen. Alle werkzaamheden die we voor je verrichten, kunnen we dan afboeken van de strippenkaart.

Prijs:

€ 7.000,- 

(dit is voor een strippenkaart van 100 uur)

Menukaart voor ondernemers

Wil je als DMO ondersteuning bieden voor je ondernemers? Dan hebben we een mooie menukaart voor je samengesteld met ondersteunende activiteiten van ongeveer € 100,- Deze werkzaamheden kunnen wij namens jou uitvoeren. Denk hierbij aan:

  • SEO advies
  • Social posts
  • Vertalingen
  • Deelnemen aan blog obv. thema/gebied