Lokale inhaakcampagne #HierMoetJeZijn

Haak in op de landelijke campagne "Hier moet je zijn" met je eigen lokale campagne en uitingen.

Hier moet je zijn is een beweging, een gezamenlijk initiatief vanuit de sector, met als doel om de Nederlandse bezoekerseconomie op een verantwoorde manier weer op vlieghoogte te brengen. Met deze beweging willen we een structurele verandering realiseren in het denken over vakanties en recreatie in eigen land. Onze kernboodschap is dan ook niet voor niets "Je hoeft niet naar ‘daar’, want je vindt het allemaal ‘hier". Hier moet je zijn!

Door de huidige crisis krijgen we als Nederlanders een kans om ons eigen land te herontdekken en verder te kijken dan de bekende plekken. Terwijl dat nu kan aanvoelen als geen andere keuze, willen we juist iedereen die met groot gemak naar ‘daar’ gaat, laten zien hoe ontzettend mooi ‘hier’ eigenlijk wel niet is. Zo hopen we Nederlanders te inspireren, en met name ook elkaar te laten inspireren, om de prachtige onbekende plekken te ontdekken en om in de toekomst net wat vaker voor ‘hier’ te kiezen. Bron: Holland.com

Hoe integreer je #HierMoetJeZijn in je eigen campagne?

We denken graag me je mee en zorgen voor een creatieve "on-brand" invulling. Lift mee op de landelijke herkenbaarheid van het concept, maar zorg toch voor een lokale invulling. Help je eigen bestemming en lokale ondernemers op het gebied van hersteltoerisme met een praktische toolkit en middelen.