Scroll naar de top van de pagina

Reizen biedt me de kans om te ontspannen, nieuwe ervaringen op te doen en mijn geest te verrijken. Voor mij is er geen betere plek dan de natuur, weg van de drukte van het dagelijks leven en bij voorkeur omringd door adembenemende bergen en vergezichten. Wanneer ik in de natuur ben, voel ik een diepe connectie met de wereld om me heen. Het geeft me een gevoel van rust, sereniteit en vrijheid, een welkome afwisseling van de hectiek van het stadsleven. Het is een kans om te ontsnappen aan de drukte, de technologie en de constante prikkels die het dagelijks leven met zich meebrengen. In de natuur kan ik mijn gedachten loslaten en gewoon zijn, genietend van de stilte en schoonheid om me heen.

Amber Smeenk

Nederland heeft veel moois te bieden. Zelf heb ik 8 jaar vol passie voor mijn eigen stad Haarlem mogen werken. Door grenzen te verleggen en Nederland als bestemming te zien, ontdek je verborgen parels. Het is mooi om te zien hoe destinatiemarketeers er alles aan doen om te laten zien aan de bezoeker hoe geweldig hun stad of streek is. Door de kennis die ik zelf heb in deze markt is het leuk om hierin mee te denken, trends in de markt te volgen en hiervoor te blijven ontwikkelen.

Heb je een vraag aan Amber? 

Bel: +31 73 684 15 91

Reizen en vrije tijd zijn voor mij een essentieel onderdeel van het leven, dat me helpt groeien en genieten van alle prachtige dingen die de wereld te bieden heeft.

Mijn rol bij Insiders

Als operationeel en procesmanager heb ik de afgelopen jaren ervaren hoe belangrijk het is om mensen in hun kracht te zetten. Dit is mijn persoonlijke drijfveer geworden. Ik geloof er sterk in dat wanneer mensen met plezier naar hun werk gaan en de mogelijkheid krijgen om te floreren, zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen.

Mijn motivatie komt voort uit het besef dat het leven mooi is en dat iedereen de potentie heeft om zijn of haar passie na te streven. Ik wil mensen inspireren en aanmoedigen om het beste uit zichzelf te halen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen met plezier en passie werken, ze niet alleen gelukkiger zijn, maar ook betere resultaten behalen. 


 

Mijn top 3 travel tips