Scroll naar de top van de pagina

Als ik op reis ben, kom ik tot rust. Maar dan wel op mijn eigen manier. Stilzitten is namelijk écht niks voor mij. Daarvoor stuiter ik teveel van de energie! Nee, laat mij maar lekker bezig zijn. Er zijn genoeg dingen waarmee ik mijn vrije dagen kan vullen.

Maartje van Erp

Terrasjes pakken, festivals bezoeken, pretparken afstruinen… Het maakt me niet uit wat ik doe, zolang het maar met mijn vriend of vriendengroep is. Dan ben ik op mijn gelukkigst. En daarvoor hoeven we wat mij betreft niet eens naar een dure of verre bestemming te gaan. Thuis een drankje doen, en dan het liefst in een zonnige achtertuin, vind ik net zo fijn. Ik vind het ook heerlijk om tijd door te brengen met mijn paard Uluna (Uut) en mijn hond Mosey (Moos). Van een wandeling of ritje in het bos worden zij net zo blij als ik. Had ik al gezegd dat ik niet graag stilzit?

Heb je een vraag aan Maartje? 

Bel: +31 73 684 15 90

 

Vanaf de rug van mijn paard de zonsopgang tussen de duinen zien… Een beter gevoel bestaat niet.

Zonnige bestemmingen vind ik zalig. Of het nu een plek is met veel natuur of een toffe stad, met de zon op mijn gezicht ben ik snel tevreden. Bij echte hitte koel ik het liefst af in een waterpark. Van die snelle, hoge glijbanen schiet mijn adrenalinelevel sky high. Ben ik dan écht nooit op zoek naar rust? Alles onder controle hebben, goede sociale contacten en tevreden dieren geven mij precies de rust die ik nodig heb. Maar als ik op vakantie toch even gas terug wil nemen, dan relax ik ook graag met een boekje in de zon. Ook onwijs ontspannend: een ochtendrit met mijn paard op het strand van Cadzand. Vanaf de rug van mijn paard de zonsopgang tussen de duinen zien, met het geluid van de zee in mijn oren… Een beter gevoel bestaat niet.

Over mijn rol als Junior Accountmanager

Veel mensen brengen hun vakantie het liefst door op een warme, zonnige bestemming in het buitenland. Leuke reisjes uiteraard, maar daardoor vergeten we hoe bijzonder ons eigen kikkerlandje is. Bij Insiders ontdek ik elke dag weer de mooiste plekjes van Nederland. Daar krijg ik inspiratie en energie van. Wat me ook energie geeft, zijn tevreden partners. In mijn ondersteunende en adviserende rol van junior accountmanager mag ik daarvoor zorgen. Deze sociale rol past mij als een jas. Ik vind het uitdagend om op zoek te gaan naar de beste, snelste of leukste oplossing voor onze partners. Oplossingen waarmee ik hen écht verder kan helpen. Mijn doel? Ons netwerk uitbreiden met leuke, langdurige relaties!

Mijn top 3 travel tips